fbpx

Strikke ekspert og strikkedesigner

Stine ville gerne kunne findes som strikkeekspert eller strikkedesigner – Helst begge dele.
Jo flere søgeord man gerne vil finde, desto mere arbejde er der i det. For Stine var det et nemt valg da hun har 2 sider. Sin egen personlige side og en affiliate side.

Vi startede samarbejdet i oktober 2018 og allerede i marts 2019 havde vi opnået nogle af de ønskede resultater. Det gjorde jeg gennem Reputation Management, Ekspert og klassisk link Building samt tilretning af hendes websider.

Siden da har vi arbejdet on and off på yderligere links til både strikkeekspert og strikkedesigner og resultatet svinger i mellem at ligge nummer 1,2 eller 3, hvilket hun er rigtig godt tilfreds med.
Resultatet indbringer ca. 30 månedlige salg af hendes opskrifter, så investeringen er tjent hjem mange gange allerede.

Status efter 2 år (April 2021) uden yderligere link Building på ordet “strikkedesigner” er at hun ligger nummer 3, hvilket er flot i forhold til alle de dygtige designere der findes i Danmark. Ordet strikkedesigner viste sig at give andre ting end det var tiltænkt så derfor fokuseres der fremadrettet på ekspertstatussen

Konklusion
Med en større eller længerevarende indsats kunne Stine ret sikkert kunne ligge nummer 1 på begge ord. Det er noget jeg helt sikkert kan hjælpe dig med også. Hvis du vil vide mere om mulighederne for at blive anerkendt som ekspert så klik her

Skriv en kommentar