fbpx

Ydelser

Jeg arbejder til dagligt med marketing og Reputation Management for mine kunder og har efter mange års erfaring identificeret det der, gør forskellen for dem, jeg hjælper. Nemlig at blive anerkendt som Ekspert, når dine kunder søger på Google. Derfor er mine ydelser knivskarpe i forhold til, hvad du får ud af et samarbejde med mig. Læs mere om, hvad du får og ikke mindst det, du sparer, samt se din bonus.

Bliv anerkendt specialist og få den rigtige type kunder

Noget af det vigtigste når dine kunder skal vælge dig frem for dine konkurrenter er at du fremstår, som specialist når de søger i Google.

Via min trin for trin process model, gør jeg dig til specialist på dit område, så dine kunder kan finde dig.

Bonus: Du får samtidig linkbuilding og OnPage SEO til din hjemmeside, så du får dobbelt så meget ud af det, som dem der bare køber almindelig Linkbuilding og SEO arbejde hos de normale bureauer.

Personlig 1:1 sparing

Personlig sparing er til dig, der gerne vil have en rådgiver lige ved hånden, uden det koster dig en formue.

Jeg arbejder udelukkende med Solo selvstændige og ejerledere. Her er der altid mulighed for hurtige beslutninger og implementering.

Så har du brug for hjælp til Marketing eller det tekniske i den forbindelse, så kan jeg hjælpe til en meget billig pris.

Få en forsikring til din hjemmeside, som 250+ andre

Hvis du bruger WordPress så ved du måske allerede at der hver dag forsøges at hacke mere end 30.000 sider (94% af dem er WordPress). Din er helt sikkert en af dem.

Noget af det vigtigste er at vedligeholde, opdatere og sikre sin egen side, men oftest falder det i baggrunden fordi du også har kunder.

Derfor har jeg skabt til tillægsprodukt, der med så stor rabat i forhold til markedet, den forsikring du står og mangler. Jeg gør det allerede for 250+ andre hjemmesider i dag.

Link building der virker

Link Building er en nødvendig ting, hvis du ikke vil betale for hvert enkelt besøg på din side.

Desværre er det også noget som ofte koster rigtig mange penge hos bureauerne. Oftest fordi der bruges alt for meget tid på projektledelse og afrapportering.

Det betaler du ikke for hos mig.

Du betaler for det rå link og det andet følger bare med – gratis

Var blevet hacket tidligere – Kan ikke selv

Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg hader teknik og er heller aldrig blevet venner med Wordpress selvom det jo er ret nemt når jeg tager mig sammen. Men jeg prøvede at blive hacket og der mistede jeg hele min side og måtte bygge det op igen. Nu har j eg købt abonnement og kan endelig slappe af fordi jeg ved der er styr på det. Lennart er mega flink og kan forklarer det til sådan en som mig

Louise S.
Negleteknikker

Jeg kan godt selv, men gider ikke til den pris

Jeg er selv ret teknisk anlagt og kan egentlig det meste, men Wordpress er ikke en del af min Coaching forretning så da jeg så jeg kunne få det gjort for 179,- så var det en no-brainer. Jeg mener ikke man skal bruge tid på noget man ikke synes er sjovt eller tjener  penge på. Desuden har Lennart lavet et helbredstjek og SEO på min side så jeg slet ikke har tid til at lege med teknik, men har flere kunder end før.

Søren E. hansen
Coach

Jeg elsker at have mere tid og samtidig være sikker

Jeg er den type der mener jeg kan alt selv og derfor klarede jeg også min Wordpress selv. Eller det vil sige at jeg gjorde det når jeg opdagede det. Nu har jeg ikke dårlig samvittighed for den klarer Lennart. Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget. Jeg købte det til 179 kr og det er jeg glad for. Har allerede brugt ham til SEO på min side, som er blevet meget bedre.

Susanne
CEO

De varmeste anbefalinger

Jeg har brugt Lennart til at gennemgå min hjemmeside, foretage analyse og ændringer af SEO samt optimering af fejl og mangler på hjemmesiden. Lige fra første kontakt oplevede jeg en personlig kontakt modsat tidligere oplevelser, hvor man bare er en tilfældig kunde i en større virksomhed. Lennart formående at sætte sig ind i min hjemmeside og kom med direkte løsnings – og forbedringsforslag til sideoptimering, som både jeg selv kunne fortage og som han kunne hjælpe mig med. Det har betydet alverden, at man har en oplevelse af at være i kompetente hænder sammen med Lennart. Jeg har været utrolig glad for de nuværende ændringer på min hjemmeside og ser frem til en masse ny trafik på siden – og dermed nye kunder i min ”butik”. Tak for et godt samarbejde og jeg ser frem til at kunne benytte Lennart fremadrettet i min business

Joanna Izabella

Kompetent og behagelig støtte

Lennart har været en yderst kompetent og behagelig støtte i forhold til min markedsføring på de sociale medier. Han har styr på strategien ned til mindste detalje, og du får en oplevelse af at være i yderst trygge hænder. Særligt har han været mig til hjælp med facebookannoncering. Jeg kan anbefale dig at bruge Lennart, hvis du har mistet overblikket over din markedsføring eller har svært ved det tekniske i annonceringen, og du har brug for en tydelig strategi.

Charlotte Hyldegaard

Hjælp til Branding og SEO

Manglede hjælp til EAT (Ekspertise, Autoritet og Tillid) optimering af min side samt teknisk SEO. Efter en snak med Lennart var jeg overbevist om at han var manden til opgaven. Dette har jeg ikke fortrudt. Lennart leverede til fulde og faktisk overraskende hurtigt. Kan helt klart anbefale Lennart hvis du søger ekspertise udover det sædvanlige

Sami Sleiman

Dygtig til SEO

Jeg har arbejdet sammen med Lennart på flere projekter inden for SEO og Linkbuilding og kan klart anbefale et samarbejde. Lennart har en dyb forståelse for søgemaskineoptimering og forstår, hvor der skal sættes ind, om det er på det tekniske på selve siden eller om der skal bygges eksterne links for at opnå de ønskede resultater. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Lennart

Tim Petersson