fbpx

Om mig

Lidt om mig og Marketing Hero projektet.

Jeg er selv fra tiden i 1975 og har arbejdet professionelt med salg og markedsføring i mine egne webshops i mere end 10 år. I sommeren 2018 valgte jeg at lukke alt ned. 3 Webshops og en fysisk forretning i min hjemby. Det gjorde jeg, fordi jeg ikke kunne arbejde med det, jeg virkelig brænder for.

Nemlig personlig branding og Online markedsføring.

Det var en kæmpe beslutning, der havde stor indvirkning på mit og familiens liv. Det at stå, uden fast indtægt kan være meget skræmmende, men ofte kan man mærke allerede, inden at det er det rigtige valg.

Jeg startede Xcale Group, som er min virksomhed med det formål, at kun vil arbejde med det, jeg virkelig brænder for.

Du får derfor adgang til mine mere end 10 års erfaring, som jeg glæder mig til at dele med dig.
Jeg har arbejdet med mange forskellige bureauer i mit liv som webshop ejer og har lært at navigerer i den jungle af tilbud, der findes.

Derfor kan jeg hjælpe dig med rigtig mange ting, som f.eks.

  • SEO og lInkbuilding
  • Facebook og Adwords Annoncering
  • Email Marketing
  • Personlig Branding

Er jeg så ekspert, i alt. Nej, bestemt ikke, men jeg har mere viden end den, gennemsnitlige bureau medarbejder, og det kan jeg bruge til at hjælpe dig. Min overbevisning er, at man ikke kan, eller skal være den bedste for at kunne hjælpe. Det handler langt mere om, hvordan man formidler sin viden, og hvordan man gør den tilgængelig.

Jeg skrev jo, at jeg kun ville arbejde med det, jeg virkelig brænder for. Det er ikke store koncerner med millionbudgetter til Facebook- eller Adwords annoncering. Der er nemlig helt sikkert nogle, der er bedre end mig til at optimerer helt nede, hvor få øre gør en forskel.

Dem jeg arbejder med, er typisk, coaches terapeuter, personlige trænere, livsstilskonsulenter, fitness instruktører og konsulenter. Det er præcis den målgruppe, der gør mig glad hver dag, og her elsker jeg at hjælpe.

Jeg er i tidernes morgen uddannet programmør og har indtil 2006 arbejdet med det. Jeg elsker alt, der er teknisk og besværligt, for jeg skal nok finde en måde at gøre det nemt og forståeligt.