fbpx

FAQ

Kan alle blive specialister i Google?

Ja det kan de. Det handler i høj grad om det indhold der er på din side og de links du kan få fra andre sider til dig. Nogle brancher er mere konkurrence prægede end andre, hvorfor det kan tage længere tid at opnå resultaterne. Du kan se cases på andre kunder jeg har hjulpet her

Hvor lang tid tager det at blive specialist i Google?

Det er meget svært at give en fast tidshorisont på, da det handler om konkurrencen inden for dit arbejdsområde. Men generelt ser vi resultater efter 2-4 måneder. Arbejder vi sammen længere end vil vi sammen kunne cementerer din specialist status i Google når dine kunder søger efter dig og dine konkurrenter.

Skal jeg være ekspert eller specialist i Google?

Det er bestemt ikke et krav, men det hjælper, når du gerne vil tiltrække de rigtige kundetyper. Tænkt hvordan du selv søger i Google når du skal finde en, der er dygtig og skal løse et problem du har. Langt de fleste mennesker søger efter f.eks. “Specialist i vægttab, eller ekspert i vægttab” eller måske “Bedste til vægttab i Hillerød”. Hvis ikke vi arbejder specifikt med indhold og links, så vil du aldrig blive fundet når dine potentielle kunder søger efter dig – Det vil dine konkurrenter til gengæld.

Hvorfor er en WordPress Forsikring vigtigt?

Prøv at forestille dig at din side bliver hacket. Hvad vil dine kunder tænke? Hvad hvis du mister omsætning eller dit omdømme tager skade. Det er umådelig vigtigt at have styr på det tekniske omkring dine hjemmeside. Heldigvis kan du her sammen med 250 andre få hjælp til det uden det koster en formue.