fbpx

Tryghedsgaranti

Din garanti for tryghed før, under og efter vores samarbejde

Hvis du ligesom mig har det bedst med at være tryg, så er jeg det oplagte valg som samarbejdspartner for din forretning.
Jeg arbejder målrettet på, at du fra start til slut kan føle dig sikker i dit valg af mig og tryg ved, at der ikke opstår noget uventet i forhold til vores aftaler.

Derfor tilbyder jeg Tryghedsgaranti, som ellers er uhørt i denne branche. Din trygheds garanti består af følgende.

Klik på mine forskellige garantier, og se, hvorfor du kan være 100% tryg, når du handler med mig

Prisgaranti

Når du har valgt en ydelse hos mig, så vil du aldrig se, at den pris vil ændre sig. Prisen er inkl. alt. Der er ingen skjulte gebyrer. Det eneste, der kommer oven i, er den lovpligtige moms. Du kan derfor trygt vælge enhver ydelse da der, ikke vil komme noget overraskende efterfølgende.

Prisen inkluderer altid dette

 • Ingen binding – opsig når som helst
 • Indledende samtale
 • Analyse af dine mål og dine hjemmeside
 • Svar på dine spørgsmål
 • Tekstforfatning ved Linkbuilding
 • Gratis ændring af dine søgeord eller sider
 • Gratis backup og restore ved WordPress Tryghed

Med min prisgaranti er du sikker på at det du ser er det du betaler for.

Servicegaranti

Service er en mærkesag, og jeg mener ikke, at der hverken skal være binding eller andre kontraktuelle forhindringer for, at vi samarbejder, så længe du føler for det.

Din Service garanti består af

 • Afklaring af relevante spørgsmål i forbindelse med opstart
 • Valgfrit ændre dit/dine søgeord og sider indtil 3 dage før månedsskifte
 • At du altid får svar fra mig inden for 24 timer og ofte meget hurtigere
 • At du altid vil blive kontaktet, hvis noget skulle ændre sig
Leveringsgaranti

En aftale er en aftale.

Du kan altid være sikker på, at når vi indgår en aftale om, at jeg leverer en ydelse til dig, så kender du tidsplanen, og at jeg holder den.
Alle links leveres inden for en 30 dages periode fra start til slut måned. Når jeg ikke det så træder din garanti i kraft.

Din leveringsgaranti består af

 • Dobbelt op. Det betyder at for Linkbuilding og Specialist Linkbuilding, vil jeg doble næste måneds links – Gratis
 • Forbehold: Garantien gælder ikke ved akut opstået sygdom hos mig eller en underleverandør, samt naturkatastrofer etc.
Kvalitetsgaranti

Jeg har arbejdet med SEO og Linkbuilding siden 2006, og jeg administrerer i dag mere end 400 hjemmesider i en WordPress Forsikring. Så mange kunder kan ikke tage fejl, og derfor tør jeg også godt give dig en garanti på kvaliteten.

Mange af mine kunder laver kundeudtalelser eller cases med mig, så du med egne øjne kan se, at folk stoler på mine evner og er trygge ved mig. Se blot et uddrag, herunder.

Var blevet hacket tidligere – Kan ikke selv

Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg hader teknik og er heller aldrig blevet venner med Wordpress selvom det jo er ret nemt når jeg tager mig sammen. Men jeg prøvede at blive hacket og der mistede jeg hele min side og måtte bygge det op igen. Nu har j eg købt abonnement og kan endelig slappe af fordi jeg ved der er styr på det. Lennart er mega flink og kan forklarer det til sådan en som mig

Louise S.
Negleteknikker

Jeg kan godt selv, men gider ikke til den pris

Jeg er selv ret teknisk anlagt og kan egentlig det meste, men Wordpress er ikke en del af min Coaching forretning så da jeg så jeg kunne få det gjort for 179,- så var det en no-brainer. Jeg mener ikke man skal bruge tid på noget man ikke synes er sjovt eller tjener  penge på. Desuden har Lennart lavet et helbredstjek og SEO på min side så jeg slet ikke har tid til at lege med teknik, men har flere kunder end før.

Søren E. hansen
Coach

Jeg elsker at have mere tid og samtidig være sikker

Jeg er den type der mener jeg kan alt selv og derfor klarede jeg også min Wordpress selv. Eller det vil sige at jeg gjorde det når jeg opdagede det. Nu har jeg ikke dårlig samvittighed for den klarer Lennart. Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget. Jeg købte det til 179 kr og det er jeg glad for. Har allerede brugt ham til SEO på min side, som er blevet meget bedre.

Susanne
CEO

De varmeste anbefalinger

Jeg har brugt Lennart til at gennemgå min hjemmeside, foretage analyse og ændringer af SEO samt optimering af fejl og mangler på hjemmesiden. Lige fra første kontakt oplevede jeg en personlig kontakt modsat tidligere oplevelser, hvor man bare er en tilfældig kunde i en større virksomhed. Lennart formående at sætte sig ind i min hjemmeside og kom med direkte løsnings – og forbedringsforslag til sideoptimering, som både jeg selv kunne fortage og som han kunne hjælpe mig med. Det har betydet alverden, at man har en oplevelse af at være i kompetente hænder sammen med Lennart. Jeg har været utrolig glad for de nuværende ændringer på min hjemmeside og ser frem til en masse ny trafik på siden – og dermed nye kunder i min ”butik”. Tak for et godt samarbejde og jeg ser frem til at kunne benytte Lennart fremadrettet i min business

Joanna Izabella

Kompetent og behagelig støtte

Lennart har været en yderst kompetent og behagelig støtte i forhold til min markedsføring på de sociale medier. Han har styr på strategien ned til mindste detalje, og du får en oplevelse af at være i yderst trygge hænder. Særligt har han været mig til hjælp med facebookannoncering. Jeg kan anbefale dig at bruge Lennart, hvis du har mistet overblikket over din markedsføring eller har svært ved det tekniske i annonceringen, og du har brug for en tydelig strategi.

Charlotte Hyldegaard

Hjælp til Branding og SEO

Manglede hjælp til EAT (Ekspertise, Autoritet og Tillid) optimering af min side samt teknisk SEO. Efter en snak med Lennart var jeg overbevist om at han var manden til opgaven. Dette har jeg ikke fortrudt. Lennart leverede til fulde og faktisk overraskende hurtigt. Kan helt klart anbefale Lennart hvis du søger ekspertise udover det sædvanlige

Sami Sleiman

Dygtig til SEO

Jeg har arbejdet sammen med Lennart på flere projekter inden for SEO og Linkbuilding og kan klart anbefale et samarbejde. Lennart har en dyb forståelse for søgemaskineoptimering og forstår, hvor der skal sættes ind, om det er på det tekniske på selve siden eller om der skal bygges eksterne links for at opnå de ønskede resultater. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Lennart

Tim Petersson